dijous, 23 de gener del 2014

Avaluació dels blocs dels companys/es i autoavaluació

Bona tarda,

Ja hem fet les avaluacions dels blocs de Figueres, Quart i Palafolls. Hem seguit la rúbrica que vam elaborar a classe i les valoracions en general són molt positives: es pot comprovar el resultat de tota la feina feta d'aquests mesos.

Les dues valoracions que ens han fet són també molt positives i ens ressalten el treball fet. Tot i així, som conscients que hem d'omplir l'apartat de "futurs possibles" per tal de deixar enllestit el nostre bloc.

Gràcies companys/es per la bona valoració!

1 comentari:

  1. Bones companyes!
    A continuació podreu llegir l'avaluació que hem fet sobre el vostre bloc:

    -Pel que fa als aspectes formals, creiem que el fons està massa "carregat" i alhora d'estar-hi una estona llegint (tot i que la lletra es distingeixi bé, que això és un punt positiu), cansa veure tantes vegades repetida la mateixa fotografia. Un altre punt positiu és que no hem trobat faltes d'ortografia.
    Tot i així creiem que hi hauríeu d'haver posat algun gadget per tal d'enriquir el disseny del bloc (com un rellotge, un comptador de visites, etc.)

    -Pel que fa a les activitats, creiem que són molt originals, es poden dur a terme a escoles de primària, fan reflexionar als nens sobre el municipi de Salt i finalment, estan ben dirigides cap a alumnes de primària.

    -Pel que fa al contingut, creiem que la informació és clara i concisa i a més a més podem observar diversos recursos visuals (fotografies) que recolzen l'explicació.

    -Finalment, podem observar una bona actitud ja que heu fet diverses entrades al diari explicant l'evolució del bloc.

    En conclusió, creiem que la nota que us mereixeu és un 7.5!

    Bona feina noies!!!!!

    ResponElimina